POKE MAN SOEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Man Soest. Meer weten? Ontdek meer

28 mrt 2024 om 19:43 was lekker maar veel
23 mrt 2024 om 20:50 Op tijd geleverd
24 feb 2024 om 21:25 Was erg lekker en ruim genoeg
23 feb 2024 om 22:05 Levering was supersnel, heel chill. Normaal vind ik de pokes lekkerder. Ik miste de kikoman. Het was dit keer minder smaakvol. Sushirijst was erg zuur.
1 feb 2024 om 22:43 Wij hadden een kleine en een grote pokebowl besteld. Dus extra betaald voor een grote. Echter waren er twee kleine geleverd. Dus extra betalen en niet krijgen. Overigens nemen zij ook de telefoon niet op als je belt. Ik belde toen het na een uur nog
22 jan 2024 om 20:21 Heel lekker en vriendelijke bezorgster.
17 jan 2024 om 9:29 Ik was blij te zien dat je hier zelf je pokebowl kon samenstellen maar ongelofelijk wat een kwaliteit. 0 saus en 0 smaak, in verhouding veel rijst, “gemarineerde tofu”… gemarineerd in water denk ik, en daarna gestoomd ofzo? 0 structuur en smaak..
4 jan 2024 om 20:34 Superlekker! Bestelling duurde iets langer, maar geen probleem. Bezorger maakte zijn excuses en het eten was heerlijk!
16 dec 2023 om 21:04 Heerlijk, vers, snel bezorgd
11 nov 2023 om 22:28 Net als vorige keer doen ze niets met de opmerking die gemaakt wordt. Eten was prima bezorging was super snel top
4 nov 2023 om 20:42 Goedgevuld, op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger
1 nov 2023 om 9:22 Goed gevulde pokébowl met lekker verse vis. Heerlijke smaak variaties! Bestelling nog kwam ook snel!